Overstrygning af tag - Overstrygning – Tag overstrygning på hele Fyn

Står du og er i tvivl om du skal ligge nyt tag på dit hus? Så skulle du måske overveje at få udført en overstrygning af dit tag? Det er en væsentlig billigere løsning og det er en hurtig måde at få tætnet dit tag på.
 
 
Hvad er overstrygning af tag?
Overstrygning af et tag, er en metode der bruges til at tætne ældre tegltagstenstage og betontagstenstage. Hovedformålet med tag overstrygning er at tætne taget så slagregn og fyge sne ikke kan trænge ind og derved beskadige undertaget og tilstødende konstruktioner. Disse ting vil med tiden føre til råd og svamp i træværket. Med tag overstrygning kan du undgå disse ting.
 
Metoden med tag overstrygning har været brugt siden midten af 70’erne.
Når man overstryger et tag, påfører man en overførings fuge i mellem tagstenene.
 
 
Hvorfor skal jeg vælge tag overstrygning?
Overstrygning af tag, er et godt alternativ til et helt nyt tag. En tag overstrygning, forlænger nemlig tagets levetid.
 
Persson Construction i Ørbæk på Fyn anbefaler at man laver overstrygning af hele tagfladen, så man bevarer et harmonisk og fuldendt helhedsindtryk af sit tag.
 
Overstrygnings-fugen, som man ligger i mellem tagstenene ved overstrygning, kan modstå de påvirkninger som taget udsættes for ved de danske vejrforhold. Dette er eksempelvis hård frost eller stærk varme.
 
Idet overstrygnings-fugen ligges imellem alle tagstenene, virker det lidt som super lim. Alle tagstenene limes nærmest sammen til en stor sammenhængende flade pga. af overstrygnings-fugens gode hæfte evne. Dette bevirker at taget er mindre følsomt overfor voldsomt uvejr.
 
Overstrygning kan hjælpe på varmeforbruget
En overstrygning af taget kan i visse tilfælde, have en gavnlig virkning på husets varmeforbrug. Dette skyldes, som tidligere nævnt, at der ved overstrygningen opnås en meget tættere tagflade hvilket gør at gennemtrækket i tagets hulrum mindskes.
 
Overstrygning kan virke støjdæmpende
Overstrygningen kan endvidere have en støjdæmpende effekt, især nær stærkt trafikerede veje, da den elastiske fuge dæmper vibrationerne i tagfladerne.
 
 
Kontakt Persson Construction i Ørbæk på Fyn, for en uforpligtende snak omkring mulighederne for overstrygning af dit tag.